+389 (02) 3246-292
+389 (02) 3246-292
Почетна2022-11-06T16:05:59+00:00

На нашите клиенти

им нудиме најдобри услуги при организирање настани, преведувачки и толкувачки услуги, услуги од областа на логистиката како и стручни обуки.

Побарајте понуда

Со пополнување на формата се сложувате да бидете контактирани

Нашите услуги

Превод

Нудиме стандардни преводи од највисок квалитет на повеќе од 100 светски јазици.

Дознај повеќе

Толкување

Специјализирани сме за давање толкувачки услуги кои овозможуваат лесна комуникација.

Дознај повеќе

Локализација

Вршиме адаптација/локализација на веб страници, документација, софтвер, на јазик што ќе побарате.

Дознај повеќе

Дополнителни услуги

Нудиме и дополнителни услуги за да им го обезбедиме токму тоа што им треба на нашите клиенти.

Дознај повеќе

Организација на настани

Организација на конференции, работилници или други бизнис настани.

Дознај повеќе

Логистичка и техничка поддршка

Обезбедуваме техничка и логистичка поддршка на настани

Дознај повеќе

Издаваштво

Компанијата Ад Вербум во 2010 година ги прошири своите деловни активности и во областа на издавачката дејност.

Дознај повеќе

Обуки

Ад Вербум е исто така компанија во областа на обуките

Дознај повеќе

Ад Вербум е специјализирана агенција за организирање настани, со бројни, успешни, планирани и организирани конференции, семинари и работилници во своето портфолио.

Со цел да обезбеди комплетна услуга, Ад Вербум, исто така, нуди и широк спектар на посебни јазични услуги, вклучувајќи превод и толкување, кои се овозможени од страна на нашиот концизен тим од професионални и способни лингвисти, како и одделот за едукација и обука, и издаваштво.

Побарај понуда

Објавени книги

Види ги сите

Новости

Види ги сите

Компании кои ја имаат нашата доверба

Електронски весник !

Со задоволство сакаме да ве информираме за сите наши новости