Нашите услуги

Превод

Нудиме стандардни преводи од највисок квалитет на повеќе од 100 светски јазици.

Дознај повеќе

Толкување

Специјализирани сме за давање толкувачки услуги кои овозможуваат лесна комуникација.

Дознај повеќе

Локализација

Вршиме адаптација/локализација на веб страници, документација, софтвер, на јазик што ќе побарате.

Дознај повеќе

Дополнителни услуги

Нудиме и дополнителни услуги за да им го обезбедиме токму тоа што им треба на нашите клиенти.

Дознај повеќе

Организација на настани

Организација на конференции, работилници или други бизнис настани.

Дознај повеќе

Логистичка и техничка поддршка

Обезбедуваме техничка и логистичка поддршка на настани

Дознај повеќе

Издаваштво

Од неодамна, Ад Вербум ги прошири своите деловни активности и во областа на издаваштвото.

Дознај повеќе

Обуки

Ад Вербум е исто така компанија во областа на обуките

Дознај повеќе