Организација на настани

Организацијата на настани вклучува проучување на деталите за поводот и причината за настанот, идентификувајќи го целниот аудиториум, осмислување концепт за настанот, планирање логистика и координирање на техничките [...]

Дознај повеќе

Превод

Ад Вербум има повеќегодишно искуство во полето на преведувањето. Нудиме стандардни преводи, со највисок квалитет, на повеќе од 100 светски јазици. Силно поврзаниот тим професионални преведувачи има големо професионал [...]

Дознај повеќе

Локализација

Локализацијата претставува адаптација на софтвер или интернет страници на одредени јазици, култури и места. Преводот е само една од фазите на локализацијата, која, исто така, вклучува и координација, програмирање, ко [...]

Дознај повеќе

Толкување

Кога имате потреба од комуникација со некој што не го зборува истиот јазик како Вас, тогаш, најверојатно, ќе имате потреба од толкувачки услуги. Друга главна дејност ни е толкувањето, односно ние сме специјализирани и [...]

Дознај повеќе

Издаваштво

Од неодамна, Ад Вербум ги прошири своите деловни активности и во областа на издаваштвото. Како релативно нова компанија во издаваштвото, Ад Вербум вложува напори да биде успешна и во тоа поле, како и во другите области. Со голем [...]

Дознај повеќе

Логистичка и техничка поддршка

Обезбедуваме техничка и логистичка поддршка за настани, особено за поединечни услуги што резултира со успешно и пријатно искуство без стрес. Од мали новинарски конференции до обуки и целодневни деловни конферен [...]

Дознај повеќе

Дополнителни услуги

Нашата пракса покажува дека сите наши клиенти имаат свои потреби и желби, поради тоа ние, исто така, нудиме и дополнителни услуги за да им го обезбедиме токму тоа што им треба на нашите клиенти. Лектура Как [...]

Дознај повеќе

Обуки

Менаџерски вештини Како да станете експерт за стратешко планирање Исцртај детална мапа за насоката во која ќе се движи твојата организација во наредните неколку години (и како ќе стигне таму) со користење на стратешка ана [...]

Дознај повеќе