Контакт

Адреса:
ул. Козле 93 лок. 5
1000 Скопје

Тел/Факс: ++389 (0) 2 3246 292
E-пошта: ad_verbum@t-home.mk
E-пошта: office@adverbum.com.mk

Контакт формулар:

Полињата обележани со * се задолжителни.