Ад Вербум воведе и постојано ја развива програмата за обука и дообука на идни преведувачи.

Погодни кандидати за оваа програма се апсолвенти и штотуку дипломирани студенти (филолошки факултет/факултет за јазици). Програмата вклучува широк спектар од работни задачи суштински за секој кој е на почетокот во индустријата на преведување.

Доколку сте заинтересирани да се пријавите за оваа програма, пополнете го формуларот подолу и испратете го заедно со вашата кратка биографија.

Формулар за обука

Полињата обележани со * се задолжителни
Се согласувам со Политиката за приватност и потврдувам дека внесените информации се точни.