Отворени сме за соработка со искусни преведувачи и толкувачи, кои би сакале да се приклучат на нашиот тим. Доколку имате најмалку 3 годишно искуство како преведувач/толкувач, со задоволство би сакале да воспоставиме контакт. Со цел да се регистрирате во нашата база на податоци, потребно е да ја прикачите Вашата кратка биографија и да го пополните формуларот со лични податоци и контакт информации.

Полињата обележани со * се задолжителни

Лични податоци

Квалификации и искуство

Дали сте судски преведувач
Преведувањето е главна дејност
Дали можете да преведувате итно

Области и степен на специјализација

Може да издава фактури
Се согласувам со Политиката за приватност и потврдувам дека внесените информации се точни.