Клиенти

Ова се некои од клиентите кои соработуваат со нас:

Јавни и приватни субјекти - меѓународни

 • Европска агенција за безбедност и здравје при работа - OSHA –Билбао
 • ОЕЦД/СИГМА Организација за економска соработка и развој
 • Европска комисија
 • Привремен комитет на Европски парламент
 • Европска агенција за реконструкција
 • Амбасада на Шведска во Македонија
 • Канцеларија на УКОДЕП во Скопје
 • КАРИТАС - Франција во РМ
 • Канцеларија на УНДП во Ресен
 • Фонд за развој на осигурување - Србија
 • BWI - Европски комитет за жени од Југоисточна Европа
 • Институт за човекови права Лудвиг Болцман
 • Шикун & Бинуј/Соарес да Коста - Израел/Португалија
 • KBNV Израел
 • Innova Aviation Consulting LLC/NACO - Холандија
 • Чептер 4 - Австрија
 • Центар за демократска демократска контрола над вооружените сили - Женева
 • ГАМА Пауер Системс инженеринг и изведба - Турција
 • Диксон Минто адвокатска канцеларија - Лондон
 • Progetto Sviluppo CGIL
 • ISCOS CISL – Италија

Јавни субјекти - домашни

 • Јавни субјекти - домашни
 • Влада на РМ
 • Секретаријат за европски прашања
 • Собрание на РМ
 • Основен суд Скопје I и Скопје II
 • Министерство за економија на РМ
 • Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство на РМ
 • Министерство за труд и социјална политика на РМ
 • Министерство за одбрана на РМ
 • Министерство за правда на РМ
 • Минстерство за информатичко општество и администрација
 • Државна комисија за спречување на корупција
 • Биро за метрологија
 • Институт за стандардизација на РМ
 • Центар за управување со кризи
 • Фонд за здравствено осигурување наМакедонија
 • ЕЛЕМ - Електрани на Македонија
 • Агенција за млади и спорт
 • Струшки вечери на поезијата
 • Фонд на Холокаустот на Евреите од Македонија
 • Меѓуопштински центар за социјална работа - Скопје
 • Синдикат за шумарство и градежна индустрија
 • Синдикат за градежништво, индустрија и проектирање на Македонија

Приватен сектор - Банки, осигурување, правен и финансиски консалтинг

 • ПроКредит банка Скопје
 • ПроКредит регионална академија
 • Алфа банка АД Скопје
 • Шпаркасе банка АД Скопје
 • Стопанска банка АД Скопје
 • Охридска банка АД Охрид
 • СИГАЛ - осигурителна компанија
 • АЛБСИГ - осигурителна компанија
 • Осигурителна полиса - осигурителна компанија
 • Ин Брокер - брокерска куќа
 • Делоит Глобал
 • Mens Legis - правна фирма
 • Антевски -адвокатска канцеларија
 • Афордита Србиноска - адвокатска канцеларија
 • Адвокатско друштво - Дебарлиев, Дамески и Ќелешоска
 • Адвокатска канцеларија Радојчиќ
 • Адвокатска канцеларија Кимова
 • Адвокатска канцеларија Карановиќ & Николиќ
 • Coface Credit Management Services ЈИЕ
 • Creditreform - Македонија
 • Бугарски инвестициски фонд
 • Мастер Консалтинг
 • Ким консалтинг
 • Фактор консалтинг

Приватен сектор - стопанство, индустрија, трговија, останато

 • Тримо Македонија ДООЕЛ
 • Урбан Инвест
 • NEW WAY LIMITED - маркетинг агенција
 • Институт за рурален развој
 • Печатница Европа 92
 • Печатница 11 Октомври
 • Печатница Генекс
 • Градежен институт „Македонија“
 • ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл
 • Геопром
 • КУБУС Инженеринг
 • Даталаб
 • Центар за Развој на Претприемачи и Менаџери - CEED Македонија
 • Градиска ДОО
 • Форум плус
 • Лотарија на Македонија
 • Макстил - Дуферко групација
 • СРЦ системска интеграција – Скопје
 • Скопски саем
 • Регионална канцеларија во Македонија - Prova Engineering
 • Интервеј
 • Фабрика за автобуси - Санос
 • Интраком
 • ИТ Логистика
 • Фруктал Мак АД
 • Идеа Плус комуникации
 • Авард - продукција
 • Томато продукција
 • Бато и Дивајн
 • Пегаз А.Н.С. Маркетинг
 • Оватион Адвертисинг
 • Фајнл Кат продукција
 • Медиа Хаус - маркетинг агенција
 • Трамисо маркетинг солушн
 • Фудбалски клуб Вардар
 • МЗТ Хепос
 • K&K
 • Винарија Тиквеш

НВО сектор

 • Фондација Отворено општество - Македонија
 • Центар за институционален развој ЦИРа
 • Организација на потрошувачите на РМ
 • НВО Заеднички вредности
 • Македонска артисанска трговска асоцијација
 • Центар за развој на југозападен плански регион