Оглас за преведувач

Објавено на 10 Oct, 2012 од Администратор

Ад Вербум има потреба од дипломиран филолог/преведувач по англиски јазик.

Квалификации:

  • ВСС (дипломиран филолог/преведувач) - англиски јазик
  • работно искуство во областа на преведување од мин. 3 години
  • активно познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност
  • поседување решение за судски преведувач ќе се смета за предност

Сите заинтересирани кандидати да достават своја кратка биографија на адресата kontakt@adverbum.com.mk.

Сите пријави ќе бидат третирани со строга доверливост.

* Кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг од селекцијата, ќе бидат контактирани. Огласот е затворен на ден 29.10.2012 г.