Оглас за маркетинг менаџер

Објавено на 15 May, 2014 од Администратор

Ад Вербум има потреба од маркетинг менаџер. Квалификации:
  • ВСС
  • работно искуство во областа на маркетинг од мин. 2 години
  • активно познавање на англиски јазик (избраните кандидати ќе бидат тестирани)
  • одлично познавање на работа со компјутери (пакет MS Office 2010)
Сите заинтересирани кандидати да достават своја кратка биографија на адресата kontakt@adverbum.com.mk. Сите пријави ќе бидат третирани со строга доверливост.   * Кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг од селекцијата, ќе бидат контактирани. Ве молиме без телефонски јавувања.