Лесен начин да ставите крај на пушењето

Објавено на 30 Nov, 2012 од Администратор

Само во месец декември - книгата која веќе има преку 13 милиони продадени примероци ширум светот и илјадници задоволни непушачи - со специјална претпразнична цена од само 180 денари. Јавете се уште денес за Вашиот примерок!!!