Оглас за преведувач - англиски јазик

Објавено на 17 Mar, 2017 од Администратор

Ад Вербум има потреба од дипломиран филолог/преведувач по англиски јазик. Квалификации: ВСС (дипломиран филолог/преведувач) - англиски јазик работно искуство во областа на преведување од мин. 3 години активно познавање [...]

Повеќе

Покана за стажирање

Објавено на 17 Mar, 2017 од Администратор

Ад Вербум повторно ја активира програмата за обука и дообука на идни преведувачи.           Се покануваат сите студенти во последна година од студирање или тукушто дипломирани на Фило [...]

Повеќе

Оглас за преведувач - албански јазик

Објавено на 19 Nov, 2014 од Администратор

Ад Вербум има потреба од дипломиран филолог/преведувач по албански јазик. Квалификации: ВСС (дипломиран филолог/преведувач) - албански јазик работно искуство во областа на преведување од мин. 3 години активно познавање [...]

Повеќе

Оглас за преведувач - српски јазик

Објавено на 19 Nov, 2014 од Администратор

Ад Вербум има потреба од дипломиран филолог/преведувач по српски јазик. Квалификации: ВСС (дипломиран филолог/преведувач) - српски јазик работно искуство во областа на преведување од мин. 3 години активно познавање на в [...]

Повеќе

Оглас за преведувач - бугарски јазик

Објавено на 19 Nov, 2014 од Администратор

Ад Вербум има потреба од дипломиран филолог/преведувач по бугарски јазик. Квалификации: ВСС (дипломиран филолог/преведувач) - бугарски јазик работно искуство во областа на преведување од мин. 3 години активно познавање [...]

Повеќе

Оглас за преведувач - германски јазик

Објавено на 19 Nov, 2014 од Администратор

Ад Вербум има потреба од дипломиран филолог/преведувач по германски јазик. Квалификации: ВСС (дипломиран филолог/преведувач) - германски јазик работно искуство во областа на преведување од мин. 3 години активно познавањ [...]

Повеќе

Оглас за маркетинг менаџер

Објавено на 15 May, 2014 од Администратор

Ад Вербум има потреба од маркетинг менаџер. Квалификации: ВСС работно искуство во областа на маркетинг од мин. 2 години активно познавање на англиски јазик (избраните кандидати ќе бидат тестирани) одлично познавање [...]

Повеќе

Оглас за преведувач

Објавено на 7 Mar, 2013 од Администратор

Ад Вербум има потреба од дипломиран филолог/преведувач по англиски јазик. Квалификации: ВСС (дипломиран филолог/преведувач) - англиски јазик работно искуство во областа на преведување од мин. 3 години активно познавање [...]

Повеќе

Лесен начин да ставите крај на пушењето

Објавено на 30 Nov, 2012 од Администратор

Само во месец декември - книгата која веќе има преку 13 милиони продадени примероци ширум светот и илјадници задоволни непушачи - со специјална претпразнична цена од само 180 денари. Јавете се уште денес за Вашиот примерок!!! [...]

Повеќе

Оглас за преведувач

Објавено на 10 Oct, 2012 од Администратор

Ад Вербум има потреба од дипломиран филолог/преведувач по англиски јазик. Квалификации: ВСС (дипломиран филолог/преведувач) - англиски јазик работно искуство во областа на преведување од мин. 3 години активно познавање [...]

Повеќе

Покана за стажирање

Објавено на 14 Sep, 2012 од Администратор

Ад Вербум повторно ја активира програмата за обука и дообука на идни преведувачи.           Се покануваат сите студенти во последна година од студирање или тукушто дипломирани на Фило [...]

Повеќе

Извадок од „Лесен начин да ставите крај на пушењето“ - Ален Кар

Објавено на 30 May, 2012 од Администратор

Само замислете си да имаше магичен метод за откажување од пушење со кој секој пушач, вклучувајќи Ве и Вас, би прекинале: Веднаш Засекогаш Без употреба на јака волја Без да патите од симптоми од откажувањето Без д [...]

Повеќе