На нашите клиенти им нудиме најдобри услуги при организирање настани, преведувачки и толкувачки услуги, услуги од областа на логистиката како и стручни обуки.

За Нас

Ад Вербум е специјализирана агенција за организирање настани, со бројни, успешни, планирани и организирани конференции, семинари и работилници во своето портфолио.

Со цел да обезбеди комплетна услуга, Ад Вербум, исто така, нуди и широк спектар на посебни јазични услуги, вклучувајќи превод и толкување, кои се овозможени од страна на нашиот концизен тим од професионални и способни лингвисти, како и одделот за едукација и обука, и издаваштво. Дознај повеќе.

Објавени книги

Види ги сите