Ад Вербум повторно ја активира програмата за обука и дообука на идни преведувачи.           Се покануваат сите студенти во последна година од студирање или тукушто дипломирани на Филолошкиот факултет, на катедрата за англиски јазик, кои се заинтересирани за стажирање и доусовршување преку практична работа, да достават своја кратка биографија на е-адресата kontakt@adverbum.com.mk

Published On: април 4th, 2017 / Categories: Новости /