Ад Вербум има потреба од дипломиран филолог/преведувач по албански јазик.

Квалификации:

  • ВСС (дипломиран филолог/преведувач) – албански јазик
  • работно искуство во областа на преведување од мин. 3 години
  • активно познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност
  • поседување решение за судски преведувач ќе се смета за предност

Сите заинтересирани кандидати да достават своја кратка биографија на адресата kontakt@adverbum.com.mk. Сите пријави ќе бидат третирани со строга доверливост.

 

* Кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг од селекцијата, ќе бидат контактирани. Ве молиме без телефонски јавувања. Огласот трае до 25.11.2014 г.

Published On: ноември 19th, 2014 / Categories: Новости /